Wie zijn wij

SportBSO De Karmel is opgericht op 1 September 2014 en gevestigd aan de Karmel 4 te Bergen op Zoom. De SportBSO geeft kinderen de mogelijkheid om buiten schooltijd hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden te verbeteren. De SportBSO geeft dagelijks verschillende sporten waaraan een kind kan deelnemen. Wij hebben een volledige gymzaal tot onze beschikking. Daarnaast is er nog aparte ruimte waar kinderen kunnen eten/drinken, spelen en huiswerk maken. De SportBSO heeft op dit moment 5 werknemers en 2 chauffeurs.

Even voorstellen:
Marvin Bedaf

Marvin is op 1 maart 1988 geboren in Bergen op Zoom. Na zijn middelbare school is hij naar het CIOS gegaan en in 2008 heeft Marvin zijn diploma behaald. Hij bezit ook het trainingsdiploma TC 3. Op 8 jarige leeftijd begon Marvin met voetballen bij MOC 17’ uit Bergen op Zoom en daar heeft hij heel zijn jeugd gevoetbald. Op 18 jarige leeftijd debuteerde hij in het 1ste elftal. Daarna ging Marvin naar DOSKO, Halsteren, en weer terug naar DOSKO uit Bergen op Zoom, die nu in de eerste klasse uitkomt.
Marvin heeft vanaf eind 2013 zijn eigen voetbalschool, genaamd Soccer10! Vóór de oprichting van de voetbalschool heeft Marvin ruim 4,5 jaar met heel veel plezier bij een Buitenschoolse Opvang gewerkt. Marvin vindt het geweldig om de kinderen op het pegadogisch en sportieve vlak wat extra's bij te brengen!

Hang loose4(1)
Max Geers

Max is geboren op 24 november 1986. Sinds zijn 12e woont hij in Bergen op Zoom. Hij heeft op RSG ’t Rijks zijn HAVO-diploma gehaald en is vervolgens naar de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Tilburg gegaan. Na zijn studie heeft hij als gymleraar op het Mollercollege en twee jaar bij een BuitenSchoolse Opvang gewerkt. Ook op basisscholen heeft Max gymles gegeven. Naast reguliere gymlessen op de Montessorieschool en Basisschool Sancta Maria, verzorgde hij ook Motorisch Remedial Teaching lessen. Op dit moment verzorgt Max nog gymlessen op verschillende MBO-scholen van ROC West Brabant.
Wat betreft sport is tennis zijn grootste passie. Daarnaast voetbalt hij bij DOSKO in het 1e elftal.

Max profielfoto(1)
2 zielen 1 gedachte!

Max en Marvin kennen elkaar van hun voetbalperiode bij MOC en DOSKO en HALSTEREN, ze speelden in hetzelfde elftal, en waren daarnaast beiden actief met lesgeven aan kinderen. Max en Marvin hebben beiden op de BSO waar zij werkzaam waren een mini-sportBSO opgezet. Na een aantal goede gesprekken bespraken zij de mogelijkheden om dit in Bergen op Zoom grootser op te zetten en als zelfstandige BSO aan te bieden. Op deze manier konden ze echt aan de slag met hun passie, het werken met enthousiaste kinderen die lekker willen sporten. Bijkomend voordeel is dat de kinderen kennismaken met veel verschillende sporten waardoor ze 'hun' eigen sport eerder kunnen ontdekken. Er is tenslotte niets mooiers dan kinderen die zichzelf een spotieve leefstijl hebben aangemeten.

Pedagogisch medewerk(st)ers:
Wendy de Wilde

Hallo allemaal,

Mijn naam is Wendy de Wilde, 23 jaar en woon in Sint-Maartensdijk. Nadat ik de HAVO aan RSG ’t Rijks heb afgerond ben ik de opleiding Sport- en Bewegingseducatie aan de HZ gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2017 afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen waaronder als combinatiefunctionaris en jongerenwerker. Buiten dit werk ben ik in de zomermaanden werkzaam in de zwembaden de Spetter en Haestinge. Verder voetbal ik bij Sv. Smerdiek. Bij deze club geef ik ook training aan een jeugdelftal en help ik bij verschillende activiteiten.
Ik ben met name werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag.

Sjany Koopman

Hoi... Ik ben Sjany Koopman, geboren in Sint Maartensdijk, 57 jaar oud en moeder van een zoon en dochter. Sinds 2014 wonend in Bergen op Zoom en sinds september 2016 in dienst bij de sport BSO De Karmel. Ik heb SPW behaald en daarna een jaar de Pabo gedaan en nu pedagogisch medewerkster op de BSO. In de tussentijd was ik werkzaam als administratief balie bewerkster bij de bibliotheek op Tholen.

Marcel Spaans
Mechiel Dietvorst
Mirjam van der Meeren
Erik van Nes
/