Referenties

Naam
Email
Titel
Rating
Review

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over Sport BSO de Karmel. Als ik mijn dochter van 8 kom ophalen wilt ze Nooit naar huis. Er is altijd volop keuze in activiteiten, voor elk wat wils. Ga zo door!
- Chantal van Berkum

★★★★★
Onze zoon komt nu al een aantal jaar bij de SportBSO en iedere week kan ik steevast minimaal 20 minuten wachten omdat hij dan met een grote glimlach nog even wilt laten zien wat hij allemaal heeft gedaan die dag. Van voetbal, skateboarden, politie en de boef tot aan parcours, iedere week genieten de kinderen én de begeleiders van een middag vol sport & spel. Het team van de BSO is altijd weer even enthousiast en vol passie om er met de alle kinderen (of ze nu 4 zijn of 12) een sportieve en leuke middag van te maken. Wij raden iedere ouder die het belangrijk vindt dat hun kind op een professionele, gezellige en enthousiaste manier met beweging bezig is dan ook SportBSO de Karmel aan!
- Nancy Donders

★★★★★
SportBSO de Karmel is een absolute aanrader voor iedere ouder die zijn of haar kind blij en energiek op wilt halen van de BSO! Ze kunnen hier echt hun energie kwijt met sport & spel en uitvinden wat ze leuk vinden om te doen door middel van het grote aanbod. Als wij onze zoon ophalen kunnen we steevast nog 20 minuten wachten omdat hij dan niet mee te krijgen is. Het team van de SportBSO is altijd super enthousiast en zorgt er echt voor dat alle kinderen hun energie kwijt kunnen, lekker bezig zijn met verschillende sporten en zelf doen ze ook altijd even actief mee. Kortom, een geweldige BSO waar onze zoon én wij graag komen!
- Nancy Donders

★★★★★
Als ik mijn kinderen ophaal op de sport BSO dan hoor ik de vrolijkheid van de kinderen en de energie spat mij tegemoet ! Enthousiaste medewerkers zijn druk met de kinderen aan het sporten ! Kinderen die even willen uitrusten van sport en spel zitten heerlijk op een mat met de Lego te spelen. Weer andere kinderen zijn met elkaar een gezelschapsspel aan het spelen! Wat fijn dat dit ook allemaal kan op een sport BSO !! Fijn voor de kinderen maar ook fijn voor de ouders. Want hoe leuk is het om je kinderen te zien genieten …… Er is een nadeel………ze willen niet mee naar huis…….
- Esther Thissen

★★★★★
Als je op zoek bent naar een BSO waar: - op een sportieve en heel veel andere manieren jouw kinderen worden vermaakt; - persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat; - er oog voor het kind is; - je bijdraagt aan de sportieve ontwikkeling van je kind; - je kinderen nooit gelijk mee naar huis willen; - humor er bij hoort; - en dit onder de professionele leiding van Marvin en Max en alle andere medewerkers van de Sport BSO.... Zoek dan niet verder! Ga gewoon kijken, meld ze aan en gun je kinderen een sportieve opvang!
- Natascha Moerman

★★★★★
Mijn kids gaan al een paar jaar met heel veel plezier naar de SportBSO. Het team zorgt voor veel afwisseling in aanbod van sporten. Daarnaast zijn ze zeer betrokken bij de kids en hebben altijd tijd voor een praatje. Persoonlijk vind ik het een prettig gevoel dat de kids na een dag op school actief bezig kunnen zijn.
- Barbara

★★★★★
Super bedrijf! Omgang met kinderen is top. Doen altijd leuke dingen en stellen het kind voorop. Er is veel persoonlijke aandacht voor elk kind en kunnen altijd bij een van de begeleiders terecht.
- Evy

★★★★☆
De karmel is een sport bso waar kinderen met passie worden opgevangen. Niet alleen de kinderen lopen bezweet rond omdat ze intensief met een spel bezig zijn, de begeleiders net zo. De lijnen zijn kort, als er iets is kan je meteen de eigenaren aanspreken of iets vragen. Ondanks dat de buitenruimte minimaal is (daarom 4sterren) lossen ze dit op door met een gedeelte van de kinderen eropuit te trekken. Als jouw kind van bewegen houdt is sport bso De Karmel een geweldige optie.
- Anja

★★★★★
Vier jaar geleden waren we een van de eersten die ons hadden aangemeld op de SportBSO. Rafael heeft er een toptijd gehad en jullie opvang is super geweest, flexibel en persoonlijk! Rafael zit nu op de middelbare school dus opvang is niet meer nodig maar bedankt voor de geweldige tijd die hij bij jullie heeft mogen ervaren.
- Cristina Breia

★★★★★
My children are so happy to spend with you every afternoon and we, as a parents love to see them enjoying every time! Sport BSO, you are doing such a great job! Congratulations and thanks for your dedication and effort!
- Monica Castillo Cuevas

★★★★★
Een geweldige buitenschoolse opvang waar je kind zich écht uit kan leven, waar per dag meerdere activiteiten aangeboden worden. Professioneel, leuke omgang met kinderen/ouder, duidelijk en transparant in uren. Elke week een feestje voor mijn meisje kortom een absolute aanrader!! Jullie hebben iets geweldigs neergezet Marvin & Max. Groet een zeer tevreden ouder
- Sylvana Ligthart
/